Bermuda háromszög
Kevesebb
Több
Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja -
12 éve 10 hónapja #3755
Írta: Margit
.
Több piramist és szfinxet találtak a Bermuda háromszög térségében az óceánban
Paul Weinzweig és Pauline Zalitzki tudósok Kuba partjainál mélytengeri kutatórobotokkal vizsgálják az óceánokat.
A Bermuda háromszögben egy hatalmas város van az óceán alján. Ez egy õsi város lehet, amely magában foglal több szfinxet, és legalább négy óriási piramist és egyéb építményeket. atlantis
A régikori épületek 600 méterrel vannak a tengerszint alatt. A tudósok azt állítják, hogy ez a település lehetett Atlantis.
A piramisok és szfinxek nagyobbak, mint az Egyiptomban találhatóak, és õsi szimbólumokat és piktogramokat fedeztek fel rajtuk.
forrás.
hir.ma/kulfold/szines-hirek/tobb-piramis...n-az-oceanban/107829
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja
Margit által.
Téma zárolva.
Kevesebb
Több
10 éve 7 hónapja #4014
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Kevesebb
Több
7 éve 4 hónapja #4866
.
Mítoszok és Legendák : A Bermuda háromszög rejtélye - 6 perces film
--
Téma zárolva.
Kevesebb
Több
6 éve 8 hónapja #5585
.
Mindennapi tudomány - A Bermuda-háromszög - 46 perces film
--
Téma zárolva.
Kevesebb
Több
3 éve 6 hónapja #7030
.A Bermuda-háromszög visszaadta a 100 éve eltűnt hajót
--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.442 másodperc