header ok

Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.

Szepes Mária író - tanításai

Több
9 éve 4 hónapja - 4 éve 9 hónapja #4178 Írta: Margit
Szepes Mária író - tanításai téma létrehozva Margit által
.

A csodák valósága

.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 4 éve 9 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
9 éve 4 hónapja #4190 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Szepes Mária író - tanításai
.

Amiben most élünk, egy átmeneti állapot

Amiben most élünk, egy átmeneti állapot. Mindenki, mindenki ellen. Borzalmas vad erõk tombolnak. Nagyon sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy úgy érzik, nincs belõle kiút. Pedig van, de csak egyéni! Tömeg megváltás nincs! Egyénileg kell megtenned, amiért születtél, be kell töltened a jobbik szerepedet. Mert vigyázz, kínálkozik rosszabb is! Próbáljátok magatokat megismerve, másokat segítve, mások felé a jót sugározni. Jót tenni és tudni, hogy ami most látszólag rossz, utólag kiderülhet, hogy jó. Nem formálhatjuk át a világot a magunk képére. Mindenkinek joga van a saját világához. Tökéletes ember nincs, mert akkor nem a földön lennénk. Mindenkit arra tanítok, hogy legyen önmaga, hogy betölthesse azt a feladatot, amire született. Aki kapni akar, annak elõször adni kell. A gond az, hogy az emberek mindent azonnal akarnak, nincs türelmük végigjárni a fejlõdésüknek megfelelõ lépcsõfokokat. Holott a földi lét a tapasztalásról kell, hogy szóljon mindannyiunk számára. Véletlen történések nincsenek. Ha valaki szerencsétlennek érzi magát, akkor is tudnia kell, hogy az események az elõzmények tükrében, vagyis okkal történnek. És azt is tisztán kell látni, hogy minden döntésünk jelzés a jövõnek. Ébredni kell ahhoz, hogy önmagunkra találjunk, hogy fényt jelenthessünk a világnak, hogy segíthessünk a Földön.

Szepes Mária

elozoeletek.blogspot.hu/2017/02/amiben-m...tmeneti-allapot.html

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja - 4 éve 9 hónapja #4200 Írta: Margit
.

Szepes Mária -

--
Utolsó szerkesztés: 4 éve 9 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
8 éve 7 hónapja #4338 Írta: Margit
.

Aki csodákban él, mindent elér. Realista. Nem lohol árnyakért. Odatart, ahol örök a Fény.

(Szepes Mária)

--
Téma zárolva.
Több
7 éve 2 napja - 7 éve 2 napja #5301 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Szepes Mária író - tanításai - idézetei
.

"A csodák mindig halkan zörgetnek ajtódon. Ha azt mondod, csak a szél zúg odakint, kavics koccant az üveghez, vagy néhány száraz falevél rezzent a földön, ha ülve maradsz, a csoda kívül reked. Te nem nyitottál ajtót neki."

(Szepes Mária)

--
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 napja Margit által.
Téma zárolva.
Több
6 éve 7 hónapja #5719 Írta: Margit
.

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.378 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218