header ok

Ami egyik kategóriába sem tartozik bele.

Barátság

Több
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja #5554 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Barátság
.

"Az õszinteség azt jelenti, hogy kezdettõl fogva és mindvégig van bátorságom vállalni önmagam. Ahol nincs õszinteség, ott a legfontosabb, legértékesebb emberi kapcsolatok, szeretetkapcsolatok vesznek a semmibe. Csak olyan társ mellett élhetjük meg a szeretet, az összetartozás, a biztonság valódiságát, aki nem játssza el a bizalmunkat, aki õszinte, aki nem hazudik, szava nem szél, ami elrepül, és ha ígéreteire, tetteire úgy lehet számítani, mint arra, hogy egyszer megszûnünk lélegezni."

(Király Eszter)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
6 éve 8 hónapja #5646 Írta: Margit
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
6 éve 7 hónapja #5694 Írta: Margit
.

--
Téma zárolva.
Több
6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #5824 Írta: Margit
.

"Egyre inkább az az érzésem, hogy az életünk egyetlen mondat, csak nem tudjuk kimondani, hogy mi az.

A nagy találkozások, a lélek közeli pillanatok mindig azok voltak, amikor valakit megszerettem. Az igazi csoda a barátság, a valódi, emberközeli kapcsolat, amikor egyszer csak repül velünk az idõ, és az az érzésünk, hogy mi már valahol találkoztunk. Néha egy pillanat többet ér, mint egy egész esztendõ."

(Müller Péter)

--
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja #5953 Írta: Margit
.

--
Utolsó szerkesztés: 6 éve 4 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
6 éve 2 hónapja #6038 Írta: Margit
.

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 1.069 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218