"Ha egy embernek utcaseprõ a munkája, akkor úgy seperjen utakat, ahogy Michelangelo festett, ahogy Beethoven komponált, vagy ahogy Shakespeare írt verseket. Olyan jól seperje az utakat, hogy a mennynek és a földnek minden lakója megálljon egy percre, s azt mondja: ím, itt élt egy nagyszerû Utcaseprõ, aki jól végezte a munkáját."
(forrás:lelked kertje hu.)
-- ``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 16 éve 7 hónapja Margit által.
.
"Figyelj minden gondolatodra, mert gondolataid meghatározó szerepet játszanak életed alakulásában!
Minden ember a saját kezében tartja a maga sorsát!
-- ``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 15 éve 7 hónapja Margit által.
"Válasszatok magatok, válasszatok mindig a szívetekbõl, drága barátaim, és lökjetek el magatoktól minden olyan tanítást, tanítót és állítólagos térképészt, aki számotokra bármilyen utat meg akar határozni.
"Emésszétek, drága barátaim, az itt leírtakat, érezzétek az igazságát a szívetekben, kövessétek logikáját az elmétekben, és csak akkor haladjatok tovább, ha ez a kettõ egységben van, és nem okoz zavart az információ az agyban, és nem okoz rossz érzéseket a szívben."
(St Germain)
Utolsó szerkesztés: 16 éve 2 hónapja Margit által.
Amikor egyikõtök elbukik, a mögötte haladókért bukik el, hogy figyelmeztessen a kõre, melyben elbotlott.
Igen, és azokért bukik el, akik elõtte járnak; akik gyorsabbak voltak, és lábuk biztosabb, ám a követ el nem távolították.
(Kahlil Gibran)
Utolsó szerkesztés: 15 éve 10 hónapja Margit által.