header ok

Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.

Spirituális gondolatok

Több
7 éve 5 hónapja #4810 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Spirituális gondolatok
.

Az emberi kapcsolatok alfája és omegája

- Az ember legfõbb vágya, hogy valakinek szüksége legyen rá! Hívd elõ ezt az érzést másokból!

- A legnagyobb erény a kedvesség. Nem szerethetsz mindenkit, de kedves mindenkihez lehetsz.

- Ne akarj mindenáron másokra hatni! Hagyd, hogy örömüket leljék abban, hogy õk hatnak rád!

- Tanulj meg lelkesedni! Az igazán fontos dolgok nem valósíthatók meg lelkesedés nélkül!

- Odafigyelésed sokszor nagyobb hatással lehet másokra, mint beszéded.

- Õszintén érdeklõdj mások iránt! Vedd rá õket, hogy beszéljenek magukról!

- Egy mosoly semmibe sem kerül, viszont bõséges a haszna. Nemcsak neked tesz jót, de másokat is jó érzéssel tölt el.
Ismeretlen szerzõ)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #4935 Írta: Margit
.

Mit kell tenned azért, hogy biztosan ne érd el a céljaidat?

10 biztos tipp arra, hogyan temesd el Te is a vágyaidat!

1. Ragadj le a múltadnál, a múltban elkövetett kudarcoknál, hibáknál!

2. Törõdj bele a jelenlegi életedbe!

3. Tölts minél több idõt passzív, értelmetlen tevékenységekkel, például tévénézéssel, szórakozással stb. Addig sem kell a megvalósításon törnöd a fejed!

4. A sajátod helyett inkább mások életével foglalkozz! Beszélj mások életérõl minél többet! Ez kitûnõ módja annak, hogy eltereld a figyelmet magadról.

5. Ha eszedbe jut a vágyad, a célod, gyorsan hessegesd el a gondolatot, és beszéld le magad róla! Gyûjts össze minél több érvet, hogy miért nincs értelme tenni érte. Ilyeneket mint például:

- úgyse tudnám elérni
- ha mégse jön be, mit csinálok
- semmi szükségem egy újabb kudarcra
- nem tudom, hogy kezdjek neki
- nincs aki segítsen az elindulásban
- kockázatos változtatni
- a biztosat inkább nem kockáztatom a bizonytalanért
- mással/máshol se lesz jobb stb.

6. Panaszkodj, elégedetlenkedj sokat!

7. Ne változtass semmin! Túl kockázatos, és megvan rá az esély, hogy megvalósulnak a titkos vágyaid, céljaid!

8. Találj mindig meggyõzõ érvet, hogy ne kelljen változtatni. Végül is, minden napod ugyanolyan, így biztosan tudod, melyik nap hogyan fog eltelni! Ez így kényelmes, és biztonságos! Mindig jusson eszedbe: hülye lennék a biztonságosat bekockáztatni!

9. Ne változtass az évek során kialakult, megszokott dolgaidon! A változtatás erõfeszítésbe kerül, a megszokott élet pedig biztonságos és kiszámítható.

10. Ha véletlenül eszedbe jut a vágyad, gyõzd meg magadat gyorsan, hogy neked úgysem sikerülne elérni! Ez garancia a sikerre! Hisz a cél: hogyan ne valósítsam meg a titkos vágyaimat!

+ 1. Végül végy egy papírt, és írd le mi mindent szerettél volna elérni az életben, milyen vágyaid segíthettek volna hozzá a boldogabb élethez! A papírt tedd bele egy kis dobozba, zárd le jól, vidd el egy temetõbe, és temesd el jó mélyre! Tegyél rá virágot is, hogy méltón búcsúzhass el tõle.

Írta: Gelei Anett (geleianett.hu)

elozoeletek.blogspot.com/2016/04/mit-kel...ogy-biztosan-ne.html

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
7 éve 3 hónapja #4953 Írta: Margit
.

Popper Péter: Lélekrágcsálók

ÉRDEMES MEGSZÍVLELNI !!!!

1. Dobd ki a haszontalan számokat.
Úgymint kor, súly, vérnyomás stb...
Hadd aggódjanak a doktorok ezek miatt.
Emiatt fizeted "õket".

2. Csak vidám barátokat tarts!
A rosszkedvûek lehúznak.

3. Tanulj folyamatosan.
Tanulj többet a számítógéprõl, autókról, kertészkedésrõl, és mindenrõl..
Soha ne hagyd az agyadat pihenni.
"A pihenõ agy az ördög mûhelye".
Az ördög neve "Alzheimer".

4. Élvezd az egyszerû dolgokat.

5. Nevess gyakran, hangosan és hosszan.
Nevess, amíg ki nem fulladsz.

6. Néhány könny esik néha.
Tûrj, gyászolj, és menj tovább.
Az egyetlen személy, aki egész életünkben velünk van az magunk.
ÉLJ, amíg élsz.

7. Vedd magad körül olyan dolgokkal, amiket szeretsz.
Legyen az család, háziállat, emléktárgy, zene, növények, hobbi, akármi.
A te otthonod a te menedéked.

8. Ne tégy bûnös kirándulásokat.

Menj sétálni az utcára, vagy a szomszéd megyébe, vagy idegen országba.
De ne oda, ahol BÛN van.

9. Mondd az embereknek minden lehetõséget kihasználva, hogy szereted õket.

10. ÉS MINDIG EMLÉKEZZ:
Az életet nem a lélegzetvételek számával mérjük, hanem azokkal a
pillanatokkal, amikor elakad a lélegzeted.
(forrása ismeretlen)

--
Téma zárolva.
Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #4975 Írta: Margit
.

Jelek az Univerzumtól

Lehet, hogy sokszor érezted már, hogy olyan jól jönne egy kis segítség a nehéz idõkben. Ha valaki megmondaná, merre indulj, mit tegyél, hogy magad mögött hagyd a sötétet.

Hiába kérsz, úgy érzed, nem kapsz. Nem kiabálja füledbe senki a megoldást. Kérdezel, és a válasz csak a néma csend.

Pedig hidd el, az Univerzumban rend van. Az õrangyalod megérzések formájában mindig üzen Neked. Amikor megtörténik egy esemény, azonnal megszólal Benned a kis hang: ÉREZTEM!

Meg kell tanulnod bízni az ösztöneidben. Érzéseid mindig elvezetnek oda, ahová menned kell. Ne késlekedj, ne kételkedj, csak kövesd az útmutatást.
A hirtelen megjelenõ érzések mindig jelzésként szolgálnak. Arra figyelj, hogy amikor összeszorul a gyomrod, vagy bizsereg a mellkasod, milyen gondolat futott át rajtad éppen.

A jel mindig az, amit annak vélsz. Nekem van egy nagyon jól bevált módszerem, amit elég sûrûn alkalmazok. Ha döntés elõtt állok, vagy bizonytalan vagyok, akkor kérem az Univerzumot/Istent, hogy küldjön nekem X idõn belül 3 jelet, ami segít nekem a döntésben. Mindig hozzáteszem azt is, hogy segítsenek abban, hogy felismerjem ezeket a jelzéseket. Ugyanis sokszor elsétálunk a jelek mellett.

Ha többször visszaköszön valami az életedbe, az egyértelmû jelzés lehet, hogy az adott dologgal feladatod van. Pl. ha háromszor kerül szemed elé ugyanaz az újsághírdetés. Ha több éjszakán keresztül ugyanazzal kapcsolatban álmodsz. Ha kizárólag ugyanolyan nevû vagy jegyû emberkékkel ismerkedsz.

A jeleket csak Te tudod megfejteni, csak Te tudhatod, milyen tanulnivalót hordoznak Számodra. Egy biztos: oda kell figyelni rájuk.

Van, amikor egy dal, egy újságcikk, vagy akár egy kifestendõ kép próbál kommunikálni Veled. Kinyitod a könyvet és ott van Számodra az üzenet. Még a könnyed is kicsordul, úgy a lelkedbe mar.

Figyeld meg, hol járnak egész nap a gondolataid, mely nótát dalolászod magadban. Vajon mit üzen Neked?

A testi tünetek szintén egyértelmû jelzések, amin keresztül lelked üzen Neked. Felhívja figyelmed a negatív gondolati programokra, amiktõl itt az idõ megszabadulni. Tudatni akarja Veled, hogy szabadulj meg az önbüntetéstõl.

Pihenj meg egy kicsit a hétköznapok forgatagában, kapcsold ki magad, és figyelj a lelkedre. Ott van minden kérdésedre a válasz, hidd el. Õrangyalod ott van Veled, fogja a kezed. Figyeld a jeleket, így nem fogsz eltévedni soha.

Mohácsi Viktória ( elozoeletek.blogspot.hu )

--
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
7 éve 2 hónapja #5061 Írta: Margit
.

A megérzésed nem más, mint a lelked õszinte hangja

Nem tudod mihez kötni, nem tudod honnan és miért, de egyszer beléd mar az érzés. És ez az érzés azt mondja: Tedd! vagy éppen Ne tedd! Ostobaság lenne nem hallgatni rá, mert nem véletlen, hogy pont most mondja, pont ezt.

Mikor döntéshelyzet elõtt állunk, igazából mindig tudjuk, mit akarunk. Legbelül tudjuk, még ha sokszor annyira döntésképtelennek is látszunk. Hiszen pontosan azért került az a helyzet az életünkbe, hogy meg tudjuk hozni azt a döntést. Tudod, hogy mit akarsz és a lelked ebben fog segíteni Neked.

Csak azt érzed, hogy nyomaszt és rossz érzést kelt. Nem tudod miért és pontosan mit jelent. De érzed, hogy Nem. Miért? Mert valójában nem akarod. A lelked így jelezett Neked. Vagy éppen hirtelen felpezsdülsz és csak azt érzed, hogy kell neked bármi áron. Még, ha elõször nem is tûnik jó döntésnek. Vagy éppen ez látszódna a lehetõ legjobb döntésnek. Amit valójában akarsz, nem feltétlenül jár együtt jóval vagy rosszal. És mások értetlenül is állhatnak elõtte. De ezzel nem szabad foglalkoznod.

Hallgass mindig a megérzéseidre. Mert a megérzéseid a lelked szólamán játszanak. Elvezetnek ahhoz, amit valójában jelentesz. Megmutatják, mire vágysz, mit akarsz, merre kell menned. Figyelj rájuk, fogadd be õket! A megérzésed nem más, mint önmagad valódi forrása. Igyál bátran belõle!

Szerzõ: Kozma Klaudia,

Forrás: lelektenger.cafeblog.hu/2014/04/15/hallgass-a-megerzeseidre/

elozoeletek.blogspot.com/2016/12/a-meger...mas-mint-lelked.html

--
Téma zárolva.
Több
7 éve 2 hónapja #5099 Írta: Margit
.

35 pozitív kijelentés, melytõl garantáltan megváltozik az életed!

Az Univerzum azt adja, amit gondolunk, kérünk. Ha folyton a negatív dolgokon rágódunk, az tölti ki napjainkat, akkor még többet fogunk kapni belõlük. Próbáljunk meg változtatni, gondoljunk pozitív dolgokra, képzeljük el, hogy, amit szeretnénk, az már a miénk. Erõsítsük gondolatunkat pozitív állításokkal.

Íme, 35 kijelentés, mely meg fogja változtatni az életünket, ha egy hónapon keresztül naponta legalább húsz percen keresztül ismételjük õket.

1. Én vagyok az életem építésze. Én építem fel az alapot, és én választom ki a tartalmat, amivel megtöltöm.

2. Ma tele vagyok energiával, és boldogsággal.

3. A testem egészséges, az elmém briliáns, a lelkem nyugodt.

4. A negatív gondolatok és tettek messze elkerülnek.

5. Végtelen lehetõséggel rendelkezem, melyet ma szabadon használhatok.

6. Megbocsájtok azoknak, akik bántottak, és békét kötök velük.

7. Az együttérzés folyója mossa le a haragomat, és szeretettel tölt fel.

8. Angyalok kísérnek az utamon, és mindig arra vezetnek, amerre nekem a legjobb.

9. A házasságom napról-napra egyre erõsebb és stabilabb.

10. Rendelkezem mindazokkal a tulajdonságokkal, melyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres legyek.

11. Vállalkozásom napról-napró növekszik, kiteljesedik és egyre virágzóbb.

12. Kreatív energia áramlik át rajtam, új és hasznos ötleteim vannak.

13. A boldogság egy választás. Saját teljesítményem, és sikereim adják a boldogságomat.

14. Képes vagyok leküzdeni a kihívásokat. A siker felé vezetõ út itt áll elõttem.

15. Megérdemlem, hogy egy jól fizetett, biztos állásom legyen, olyan, amelyik erõmnek, képességeimnek, és elképzeléseimnek is megfelel. Olyan munkahelyem van, amely tökéletes számomra.

16. Bátor vagyok, és hiszek önmagamban.

17. Tele vagyok pozitív gondolatokkal, az életemben jólét van.

18. Elengedem a régi rossz szokásaim, és helyettük új, pozitív szokásokkal gazdagodom.

19. Csodálatos vagyok.

20. Csodálatos család, barátok és ismerõsök vesznek körül.

21. Bízom önmagamban, önbizalmam egyre jobban növekszik.

22. Minden, ami történik az én boldogulásomat szolgálja.

23. Az erõ bennem van.

24. Bár nehéz idõket élek át, ez csak egy szakasza az életemnek.

25. A jövõmrõl kivetített ideális elképzelés ma veszi kezdetét.

26. Támogatom az Univerzumot. Az álmaim valósággá válnak még ma.

27. Hamarabb találkozom a tökéletes partnerrel, mint ahogy azt gondoltam volna.

28. Sugárzom a boldogságtól, szép és elégedett vagyok.

29. Minden akadályt legyõzök, ami az utamba kerül.

30. Egészséges vagyok, az egész testemet átjárja az egészség.

31. Erõvel a szívemben, és letisztult gondolatokkal ébredtem ma.

32. Félelmeim egyszerûen eltûnnek.

33. Mindennel megbékélek, ami eddig történt, és ami történni fog az életemben.

34. Természetem isteni, spirituális lény vagyok.

35. Az Életem most kezdõdik.

Az erõ benned van! Ismételd naponta ezeket a kijelentéseket, és látni fogod, hogy teljes mértékben megváltozik a gondolkodásod, és az életed is.

Forrás: filantropikum.com/35-pozitiv-kijelentes-...gvaltozik-az-eleted/

elozoeletek.blogspot.com/2016/12/35-pozi...elentes-melytol.html

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.498 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218