header ok

A tanítványok élete, feladata és felismerése....

Több
5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja #6543 Írta: Margit
,
Életed története - 5 perces video

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 5 éve 3 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
4 éve 10 hónapja #6725 Írta: Margit
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
4 éve 9 hónapja #6771 Írta: Margit
.
Túrmezei Erzsébet: Pótvizsga a szeretetből

--
Téma zárolva.
Több
4 éve 6 hónapja #6838 Írta: Margit
.
Neville Goddard - Minden lehetséges

--
Téma zárolva.
Több
4 éve 1 hónapja #6934 Írta: Margit
.

"Azt hiszem, az embert az adottságai irányítják, és ha kanyargó úton is, a végén eljut a rendeltetéséhez."

(Kellér Dezső)

--
Téma zárolva.
Több
2 éve 10 hónapja #7151 Írta: Margit
.
Egy régi legenda szerint egyszer mindenki találkozik a Jóistennel!

Egy õsi legenda szerint egy napon mindenki találkozni fog a Fennvalóval. Bármilyen alakban jelentkezhet, lehet akár egy koldus, egy öregember, de egy cica is. A sorsunk pedig attól függ, hogyan viselkedünk abban a percben.

Egyszer volt egy férfi, akinek három nagy álma volt: egy jól fizetett munkahely, hogy egy gyönyörû nõvel utazhasson a világban, és hogy híres legyen. Egy hideg téli napon a férfi épp egy igen fontos interjúra sietett egy híres céghez, amikor pontosan elõtte összeesett egy idõs ember. A férfi úgy tett, mintha mi sem történt volna, arra gondolt, biztosan részeg volt az idõs ember, és tovább rohant, hogy elérjen az interjúra. Azonban az állásinterjún nem volt szerencséje, nem vették fel.

Egy este az utcán sétált a férfi, amikor meglátott egy színi csoportot, akik épp a járókelõket szórakoztatták. Megállt, hogy õ is hadd mulasson egy keveset. Az elõadás rövid volt, de szórakoztató, az emberek tapsoltak, majd továbbálltak. A darab fõszereplõje egy idõs bohóc odament a férfihez, hogy megkérdezze, mennyire tetszett neki az elõadás. A férfi azonban undort érzett, mikor a bohóc odament hozzá, elfordult, és faképnél hagyta.

Egy esõs éjszaka, a férfi a barátja születésnapjáról rohant haza, alig várta, hogy beüljön a kádba, és vegyen egy forró fürdõt. Mikor a háza elé ért, látta, hogy egy nõ ül a zuhogó esõben, és sír. Arra kérte, hogy, ha tud segítsen neki, egy baleset következtében problémákkal küzd. Csak hallgassa meg, azt kérte tõle, a férfi szeme elõtt azonban a forró fürdõ lebegett, és faképnél hagyta a nõt.

A férfi egész életében nagyon boldogtalan volt, majd meghalt. Az égben találkozott az õrangyalával, és azt mondta neki.

- Három álmom volt, de egyik sem sikerült.

- Nagyon sajnálom - mondta az õrangyal. - Mindent megtettem azért, hogy boldogabb legyél, de szükséged lett volna a szívedre, a szemedre és a kezedre.

- Hogyan?

- Emlékszel arra a férfira, aki elesett az utcán? Az volt a cég igazgatója, akin, ha segítettél volna, lehetõsége lett volna, hogy felvegyen téged. Csupán a segítõ kezedre lett volna szükséged. A bohóc valójában egy gyönyörû nõ volt, vele beutazhattad volna a világot, és még gyerekekkel is megajándékozott volna. Csupán a szemedre lett volna szükség, hogy meglásd a festék mögött a szerelmes nõt. Az a nõ pedig, aki a házad elõtt a padon ült, egy híres író volt, aki épp egy családi válságon ment keresztül. Ha segítettél volna neki, akkor könyvet írt volna rólad, amely által a harmadik kívánságod is sikerült volna, végre híres lettél volna. A szívedre lett volna szükség csupán, hogy át tudd érezni az elesettségét - felelte az angyal.

Mottó: az élet számtalan lehetõséget kínál mindenkinek, csak észre kell venni õket. Nem csak azért kell segíteni másokon, hogy megkapj valamit, hanem hogy boldogabb lehess!

forrás:https://filantropikum.com/egy-regi-legenda-szerint-egyszer-mindenki-talalkozik-a-joistennel/

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.585 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218